Vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk

Laatst gewijzigd:
Gepubliceerd door: Jennifer

Van goedkope tot luxe huizen en van noord- midden tot zuid-Frankrijk

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk? Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk meerdere websites op een rij gezet waar je gemakkelijk een vakantiewoning of -villa met privé zwembad in Frankrijk kunt vinden. Frankrijk is met de auto op zich goed aan te rijden en vliegen is, afhankelijk van waar je wilt verblijven, hooguit 2 uur. Je zou zelfs met de trein kunnen.

Vakantiewoning met prive zwembad in Flayosc
Vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk
Vakantiehuis met prive zwembad aan de Cote D’Azur

Interhome – Vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk

Interhome heeft 478 vakantiewoningen met privé zwembad in Frankijk op hun website staan. En totaal staan er ongeveer 40.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 30 landen op de website, voor zowel de zomer als voor bijvoorbeeld een wintersportvakantie. De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien is de klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Interhome is opgericht in 1965 in Zwitserland en kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Momenteel is Interhome Europa’s grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd.
Bezoek de website >>>


Villa for You – Vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk

Villa for You heeft 204 vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk. En totaal staan er 1.078 woningen op de website verdeeld over de landen Nederland, België, Frankrijk en Oostenrijk. Villa for You is in 2020 opgericht en bestaat op dit moment uit 50 betrokken experts in de verhuurbranche met ervaring oplopend tot 25+ jaar. De vakantiewoningen worden door hun persoonlijk bezocht.
Bezoek de website >>>

De mooiste vakantiehuizen met zwembad

Gites

Gites heeft 1000+ vakantiewoningen met privé zwembad in Frankrijk op de website staan. In totaal staan er 4.000 woningen op. Gites richt zich sinds de oprichting in 2001 alleen op Frankrijk. Het is een soort booking.com, waarbij men een woning kan aanmelden om te adverteren op de website. De woningen worden net als bij booking.com niet persoonlijk bezocht.
Bezoek de website >>>

Zuid-Frankrijk

Vacances Provence

Vacances Provence heeft 152 vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk. En zoals de naam al doet vermoeden, specifiek in de Provence, maar ook de Côte d’Azur. VacancesProvence.nl is sinds 2001 actief met het aanbieden van luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk en is nu uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde aanbieders van circa 200 luxe vakantiehuizen met privé zwembad in Zuid Frankrijk.
Bezoek de website >>>

Over de schrijver

Mijn naam is Jennifer, een reisfanaat in hart en nieren, en ik help je graag bij het vinden of samenstellen van de door jou gewenste reis. Ook kun je bij mij terecht voor een reischeck: ik check of de reis die jij op het oog hebt, echt de beste deal is.
Favoriete bestemmingen: Fins Lapland, Costa Rica en Florida.
Stel je vraag >>>