Overzicht excursie bedrijven

Overzicht excursie bedrijven

Excursiebedrijven in een overzicht op een rij. Boek rechtstreeks bij de aanbieder: via de link ga je direct naar de website van de desbetreffende organisatie.

Voor pakketreizen, losse accommodaties (campings, vakantiewoningen en hotels), auto/camperhuur, parkeren en transfers hebben we aparte overzichten voor je op een rij gezet.

Get your Guide
Get your Guide is het grootste excursiebedrijf met excursies over de hele wereld.
Bezoek website >>>

Sinds de oprichting in 2009 heeft het idee van reizen dat studiegenoten Johannes, Tao, Martin en Tobias voor ogen hadden een revolutionaire draai aan de toerisme-industrie gegeven. Het begon allemaal toen Johannes een dag te vroeg in Beijing aankwam. Hij kende de stad niet en dwaalde maar wat rond, zonder enig idee wat hij kon doen of waar hij heen kon gaan. Pas toen Tao ook arriveerde en voor lokale gids speelde, konden ze samen de stad verkennen.Weer terug in Zürich, vol inspiratie en met een duidelijke visie voor de toekomst, besloten zij de reiswereld te willen veranderen. Het resultaat? Een platform dat de beste activiteiten van over de hele wereld verzamelt, allemaal op één plek.