Over

Over

Bekijk en vergelijk HIER eenvoudig het meest complete aanbod aan vakanties van Nederlandse reisorganisaties.

Als jouw persoonlijke gecertificeerde reisadviseur helpen we je graag bij het vinden OF bij het samenstellen van de door jou gewenste reis.

Je betaalt hiervoor niets extra’s! De reis de we voor jou vinden, boek je uiteindelijk rechtstreeks bij de aanbieder via onze doorverwijzende link, zonder prijsverschil. We ontvangen van de aanbieder een kleine beloning daarvoor in de vorm van commissie en zo kunnen we de website in stand houden en je blijven voorzien van handige tips via ons blog en social media.

Let’s discover the world together!

Reisvoorstel aanvragen

Het team . . .


Mijn naam is Jennifer, gecertificeerd reisadviseur, getrouwd en moeder van 3 zonen. Van jongs af en wilde ik al de wereld ontdekken.

Op mijn 17e ging ik stage lopen in Parijs bij het sales-centre van Sheraton en tijdens mijn studie heb ik nog een half jaar gestudeerd aan de universiteit van Pamplona in Spanje. Na mijn studie International Business & Languages heb ik verschillende rondreizen gemaakt in o.a. Costa Rica, Indonesië, Thailand en Florida. Maar ook Fins lapland met huskytocht, sneeuwscootersafari en elandentocht was een onvergetelijke ervaring.

Verder skiën in Andorra, een helikoptervlucht van St. Tropez naar Monaco en citytrips naar Malaga, Barcelona, Londen, Rome, Zurich, Faro, Venetië, Berlijn, Alicante, Praag en Valencia heb ik mooie herinneringen aan.

Of de camperrondreis van 3 weken door Zwitserland (inclusief 3 dagen treinen), Italië langs Lago Maggiore, Gardameer, dagje Venetië en door naar Kroatië met op de terug weg Slovenië met het meer van Bled en het weidse panorama uitzicht in Oostenrijk was ook een prachtige reis.

Maar ook chillen op de Bahama’s, net na het orkaanseizoen, heb ik heerlijk van genoten.

Eigenlijk is het altijd genieten om de wereld te ontdekken.

Let’s discover the world together!


Mijn naam is Immanuel en houd uiteraard veel van reizen 😉
Verre rondreizen gemaakt in o.a. Costa Rica, Thailand, Indonesië, Amerika (Florida), maar ook genoten van de Bahama’s.

De laatste paar jaar ga ik alleen of met een vriend een paar keer per jaar op citytrip en heb onlangs Santorini, Barcelona, Valencia, Pisa, Florence, Ibiza, Alicante, IJsland, Stockholm en Athene bezocht. En Zwitserland om een weekendje te snowboarden.

Maar het echte avontuur vind ik toch wel met de camper op pad. De vrijheid die je voelt. Niet perse gebonden zijn aan 1 plek. De wereld ontdekken in zowel Nederland (heeft echt mooie plekken) en Europa.

En met het gezin is het ook fijn, o.a. doordat ze tijdens het rijden comfortabel zitten met een tafeltje. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik op de terugweg uit Frankrijk rustig 10 uur (uiteraard met benenstrek momentjes) achter elkaar door kon rijden zonder na 1 uur te horen: “Zijn we er al?” De heenweg hebben we iedere keer maar 3 uurtjes gereden om rustig iedere keer een nieuwe omgeving te ontdekken.

Eigenlijk is het altijd genieten om de wereld te ontdekken.

Let’s discover the world together!

Heb je een vraag of reisadvies nodig?