Backpackgids Thailand

Laatst gewijzigd:
Gepubliceerd door: Jennifer

De Nederlandse wereldreiziger Robbert heeft met z’n jarenlange reiservaring de ultieme backpackgids voor Thailand ontwikkeld. Een gids met zo onwijs veel waardevolle info die jou gaat helpen om het maximale uit je reis te halen.

Samen met de input van andere Thailand-experts heeft hij de beste insider-tips en routes voor je gebundeld. Behalve de bekendere bestemmingen is tevens aandacht besteed aan geheime plekjes.

Als bonus krijg je er bovendien 64 tips & tricks – om het maximale uit je reis door Thailand te halen bij.

Backpackgids Thailand
Meer info & Bestellen

Het belangrijkste is natuurlijk dat je alles uit je reis zal gaan halen wat erin zit. En dat zit met de backpackgids Thailand wel snor.

Andere voordelen die je zult ervaren zijn:

 Gemak: niet weten waar je moet beginnen is verleden tijd. Wij geven je kant-en-klare-info waar je direct mee op pad kunt. Je voorbereiding wordt zo leuk en makkelijk, in plaats van een moeilijke puzzel die je stress bezorgt.

 Tijdbesparing: het maandenlang afstruinen van forums en het doen van ander onderzoek hoef jij niet meer te doen. Ook ontwijk je de valkuilen die horen bij het plannen én het maken van een backpackreis. Dit bespaart je een hoop tijd en teleurstellingen. Verder zijn de routes goed doordacht en efficiënt, zodat je tijdens je reis niet onnodig tijd verspilt.

 Duidelijkheid: je komt te weten wat er mogelijk is met jouw budget, beschikbare tijd en behoeften. En in plaats van je vol te stoppen met onnodige informatie, houden wij het lekker to the point. Ook geven we eerlijke reviews, zodat je oprecht weet waar je aan toe bent.

 Geldbesparing: je ticket kost je al genoeg, wat geld overhouden is daarom wel zo fijn toch? Allereerst krijg je van ons waardevolle insider-tips om geld te besparen – zowel voor als tijdens je reis. Ook zal je erachter komen dat je naast deze backpackgids geen andere info meer hoeft te kopen. Al met al zal je flink wat euro’s overhouden om te kunnen besteden aan leuke dingen.

 Inspiratie: Robbert deelt allerlei unieke persoonlijke ervaringen en prachtige foto’s met je. Want behalve informeren wil hij je ook inspireren 🙂 .

 Leesplezier: zowel de backpackgids als de gratis bonus zijn prachtig vormgegeven en vlot geschreven. Verwacht geen saaie, droge teksten, want het plezier van de lezer is voor mij als schrijver erg belangrijk.

 Vertrouwen: na het lezen zal je vol vertrouwen aan je avontuur beginnen. Je weet zeker dat je niets belangrijks bent vergeten. De basis voor een geweldige reis is gelegd.

Voor vragen, neem contact met ons op.

Dit is wat lezers zeggen over Backpackgids Thailand

Over de schrijver

Mijn naam is Jennifer, een reisfanaat in hart en nieren, en ik help je graag bij het vinden of samenstellen van de door jou gewenste reis. Ook kun je bij mij terecht voor een reischeck: ik check of de reis die jij op het oog hebt, echt de beste deal is.
Favoriete bestemmingen: Fins Lapland, Costa Rica en Florida.
Stel je vraag >>>

Plaats een reactie