Adults-only vakantie Top 10 reisorganisaties

Laatst gewijzigd:
Gepubliceerd door: Jennifer

Adults-only vakantie boeken? Een adults-only vakantie houdt in dat er geen kleine kinderen aanwezig zijn. Sommige adults-only hotels houden een leeftijdsgrens aan vanaf 16 jaar, anderen adults-only hotels vanaf 18 jaar. Op deze pagina vind je de Top 10 reisorganisaties voor Adults-Only vakanties, waarbij je direct de website kunt bezoeken en terecht komt op de selectie van adults-only vakanties van de desbetreffende reisorganisatie. En kun je verder wel wat hulp gebruiken bij het boeken van je adults-only vakantie? Neem dan contact met ons op.

1. TUI

Tui heeft meer dan 250 geselecteerde adults-only accommodaties op hun website staan.

Bezoek website

2. Tjingo

Tjingo biedt niet alleen de accommodaties van Tui aan, maar ook van een aantal Duitse reisorganisaties, totaal meer dan 340 adults-only vakanties. Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft meerdere Zoover awards behaald.

Bezoek website

3. Prijsvrij

Prijsvrij heeft meer dan 440 adults-only vakanties over de hele wereld geselecteerd. Ook Prijsvrij vergelijkt meerdere Nederlandse als Duitse reisorganisaties. In 2021 heeft Prijsvrij, D-reizen over genomen.

Bezoek website

4. Suntip

Suntip biedt meer dan 430 adults-only vakanties aan. Het bedrijf is sinds 2009 onderdeel van de Pelikaan Travel Group, welke als familieorganisatie al meer dan 90 jaar meedraait.

Bezoek website

5. Vakantiediscounter

Met meer dan 700 adults-only accomodaties is Vakantiediscounter wellicht de grootste aanbieder van adults-only vakanties.

Bezoek website

6. Sunweb

Sunweb biedt binnen Europa 178 nauwkeurig geselecteerde adults-only accommodaties aan. De geschiedenis van Sunweb gaat meer dan 30 jaar terug, toen de Nederlander Joost Romeijn in 1991 Sundio Group International oprichtte.

Bezoek website

7. Corendon

Op de website van Corendon staan 137 adults-only accommodaties geselecteerd met het overgrote deel in Griekenland en Spanje. Wist je dat Corendon vernoemd is naar de Korund edelsteen? Deze steen is bijna net zo sterk als diamant, maar minder duur en voor iedereen betaalbaar.

Bezoek website

8. Eliza was here

Eliza was here bekend van de kleinschalige vakanties inclusief huurauto heeft 66 prachtige, weg van de massa, adults-only locaties geselecteerd.

eliza was here
Bezoek website

9.


10. Bebsy

En tenslotte Bebsy welke 64 mooie adults-only accommodaties met zorg heeft geselecteerd.

Bezoek website
Over de schrijver

Mijn naam is Jennifer, een reisfanaat in hart en nieren, en ik help je graag bij het vinden of samenstellen van de door jou gewenste reis. Ook kun je bij mij terecht voor een reischeck: ik check of de reis die jij op het oog hebt, echt de beste deal is.
Favoriete bestemmingen: Fins Lapland, Costa Rica en Florida.
Stel je vraag >>>

Plaats een reactie